VIDEO/ najava albuma koji izlazi na jesen

Laka KRAJ – novi singl i spot: Brat i sestra Laković na izvanredan način slave kraj kao novi početak

Showbizz 27.05.24, 14:37h

Laka KRAJ – novi singl i spot: Brat i sestra Laković na izvanredan način slave kraj kao novi početak
Novi singl nadahnuće je i vjetar u leđa svima koji stoje na mjestu, a žele krenuti dalje, i pravi je podsjetnik da je svaki ‘Kraj’ zaista i novi početak

 

 


Novi Lakin singl ‘Kraj’, koji je danas objavio Dallas Records, ujedno je i najava albuma koji izlazi na jesen. Brat i sestra Laković, u prepoznatljivom stilu, na izvanredan način slave kraj kao novi početak. Inspirativna i izrazito melodiozna pjesma donosi snažnu poruku o samopouzdanju i vjeri u sebe koju svako od nas treba imati.


‘Kraj’ nas podsjeća na važnost oslanjanja na vlastite moći i hrabrost da krenemo naprijed. Emotivnim stihovima i radiofoničnom melodijom, Laka i Lela nas vode na putovanje samospoznaje i ohrabruju nas da pređemo preko svega što nas koči.

 

laka-kraj-cover


"Jer svaki kraj je i početak novoj sreći" ističu u stihovima i dodaju kako žele podsjetiti ljude da je snaga u njima samima i da uvijek postoji nova prilika za rast i napredak.


Svi naši snovi ostvarivi su ako se usudimo napraviti prvi korak, a kad konačno skupimo hrabrost i napravimo ga, sve se mijenja. 
Video spot režirali su Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić iz video produkcije Doksa, a montažu potpisuje Bojan Hadžiabdić. Uz Laku i Lelu, u spotu se pojavljuje i njezin sin Roko. Kolorima nabijena vizualna priča prati Lakine stihove, i jednostavno, a vrlo efektno opisuje „kraj il' početak“. 

 

 

laka-kraj-2


Novi singl nadahnuće je i vjetar u leđa svima koji stoje na mjestu, a žele krenuti dalje, i pravi je podsjetnik da je svaki ‘Kraj’ zaista i novi početak. 


Samo na kraju počinje
Novi dan, novi svijet pašće ti na pamet
Nova ti i novi ja
Novija ti, noviji ja


Muzika i tekst: Laka 
Vokali: Laka & Lela 
Aranžman: Laka, Matko Gaće 
Audio produkcija: Naš studio, Makarska 
Video produkcija: Doksa 
Režija: Zoran Kubura, Bojan Hadžiabdić 
Montaža: Bojan Hadžiabdić 
Make-up Artist: Maja Talović


Pogledajte spot...

 


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI