RADNI SASTANAK U TUZLI

Nastavlja se višegodišnja uspješna saradnja Eko života i Općine Posušje

Hronika 20.05.24, 21:29h

Nastavlja se višegodišnja uspješna saradnja Eko života i Općine Posušje
Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom

 

 

U dvodnevnoj radnoj posjeti ovlaštenom operateru za upravljanje ambalažnim otpadom Eko život d.o.o. Tuzla boravili su voditelj javnih nabavki J.P. Vodovod Posušje Damir Bešlić i savjetnik načelnika Općine Posušje za komunikaciju sa domaćim i međunarodnim institucijama Jozo Kolobarić.


Radna posjeta realizirana je shukladno radnim sastancima i razgovorima u 2023. godini, te dogovorima oko daljnjih zajedničkih aktivnosti Općine Posušje i Eko života.

 

eko-zivot-posusje-1


Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom.


Između ostalog potvrđeno je da će Eko život u narednom mjesecu uložiti okolišna materijalna i financijska sredstva u Osnovnu školu fra Petar Bakula Posušje, a također, u nastavku suradnje, i u J.P. Vodovod Posušje.

 

eko-zivot-posusje-2


Direktor Eko života Tuzla Jasmin Osmanović uručio je Zahvalnicu Općini Posušje u znak konkretne i jasne višegodišnje saradnje.


Tijekom radnih sastanaka posebno se razgovaralo o budućim logističkim, materijalnim i infrastrukturnim jedinicama koje su nužne za razvoj i poboljšanje  upravljanja otpadom u Općini Posušje i Županiji Zapadnohercegovačkoj - navodi se u saopćenju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI