Turneja na Balkanu

Jedan od najpopularnijih stand-up komičara na svijetu stiže u Sarajevo

Kultura 19.05.24, 12:20h

Jedan od najpopularnijih stand-up komičara na svijetu stiže u Sarajevo
Na turneji, u sklopu koje će obići Sarajevo, Zagreb, Beograd, Skoplje i Ljubljanu, Jimmy Carr će predstaviti novi i do sada neobjavljeni materijal

 

 

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih stand-up komičara današnjice, Jimmy Carr, stiže u Sarajevo. U sklopu velike regionalne turneje, svoj će novi show "Jimmy Carr: Laughs Funny" predstaviti sarajevskoj publici.

 

Carr je svoju popularnost širom svijeta produbio sa čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom. Pored njegovog jedinstvenog brenda humora, to su mu omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

 

Na turneji, u sklopu koje će obići Sarajevo, Zagreb, Beograd, Skoplje i Ljubljanu, Jimmy Carr će predstaviti novi i do sada neobjavljeni materijal.

 

Show je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku i bez prevoda.

 

Carr će u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu nastupiti 27. novembra, a ulaznice, po cijeni od 45, 55 i 65 KM, dostupne su putem sistema entrio.ba.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI