monstruozno

Osumnjičeni za ubistvo male Danke se na sahrani majke ponašao nonšalantno: Evo šta je uradio

Hronika 18.05.24, 14:45h

Osumnjičeni za ubistvo male Danke se na sahrani majke ponašao nonšalantno:  Evo šta je uradio
Tokom jučerašnjeg dana u Opštoj bolnici u Boru specijalisti sudske medicine obavili su obdukciju tijela, kako bi se utrvrdio tačan uzrok smrti.

 

 

 


Na sahranu majke i supruge Svetlane Dragijević na novo Zlotsko groblje u pratnji policije najprije su došli osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, sin Dejan Dragijević i suprug Radoslav. Sa lisicma na rukama izvedeni su iz policijske marice i kako kažu očevici kojih je bilo samo nekoliko, Dejan se ponašao sasvim normalno i opušteno kao da se ništa nije dogodilo.

 

- Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i javio se nekome od grobara koji su se tu zatekli kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo -  priča jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale svjeće Svetlani Dradijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na vječni počinak, prenosi Telegraf.

 

Nakon toga oni su vraćeni policijskom maricom u zatvorsku jedinicu  po nalogu tužioca VJT u Zaječaru i nakon toga u prisustvu 50-tak meštana Zlota, familije i poznanika sahranjena je Svetlana Dragijević koja je pre dva dana preminula, kako se pretpostavlja od srčanog udara.

 

Tokom jučerašnjeg dana u Opštoj bolnici u Boru specijalisti sudske medicine obavili su obdukciju tijela, kako bi se utrvrdio tačan uzrok smrti.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI