za video i foto profesionalce u BiH

Nova zanimljiva prodavnica u Sarajevu: Nudimo preko 200 svjetski poznatih brendova vrhunske opreme

Biznis Klub 15.05.24, 17:37h

Nova zanimljiva prodavnica u Sarajevu: Nudimo preko 200 svjetski poznatih brendova vrhunske opreme
AVITEH prodajni objekat smješten je na adresi Malta 29 u Sarajevu, a kupcima će biti na raspolaganju od ponedeljka do četvrtka u terminu 09:00 - 17:00 sati, dok će petkom radno vrijeme biti od 09:00 do 16:00 sati

 

 

Danas je u Sarajevu otvoren AVITEH prodajni objekat u Bosni i Hercegovini, kompanije specijalizirane za profesionalnu video i audio opremu, rješenja i usluge u području video produkcije, televizije i snimanja iz zraka. Ovo je kompanija-kćer matične kompanije AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. iz Zagreba.


„Ponuda više od 200 svjetski poznatih brendova dronova, profesionalne foto, video i audio opreme dostupna je i kroz webshop, koji je danas, također, zvanično počeo s radom. Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se vodeće TV kuće, filmske produkcije, državne institucije kao i hiljade zaljubljenika u foto i video opremu,” izjavio je tom prilikom Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o.


Širenje poslovanja na tržište BiH ozvaničeno je osnivanjem kompanije i angažovanjem tima bh. stručnjaka, kojem su kolege iz Zagreba prenijeli znanje i vještine. 


„U dosadašnjem poslovanju dokazali smo se kao kvalitetan i vrijedan partner. Tržištu u BiH nudimo kompetentnost u projektovanju i opremanju video ili foto studija, filmsku produkciju, kompletna streaming rješenja te isporuku kompleksnih sistema bespilotnih letjelica za svako područje primjene, uključujuči instalaciju i edukaciju za rad s opremom,” dodao je Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o. 

 

aviteh-2


AVITEH prodajni objekat smješten je na adresi Malta 29 u Sarajevu, a kupcima će biti na raspolaganju od ponedeljka do četvrtka u terminu 09:00 - 17:00 sati, dok će petkom radno vrijeme biti od 09:00 do 16:00 sati. 


Uz poziv da posjete novi prodajni objekat AVITEH u Sarajevu ili se o ponudi informišu putem www.aviteh.ba, Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o. je naglasio da se kompanija ponosi i visoko razvijenom korisničkom podrškom - kvalitetnim procesom savjetovanja prije kupovine, kao i postprodajnom podrškom i servisom. „U zaključku, AVITEH na jednom mjestu nudi sve što je foto ili video profesionalcu potrebno.”
 

Promotivni sadržaj


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI