rođak ponašao tijela

Detalji užasa u Foči: Ubica kćerki najavio da će joj ubiti majku

Hronika 15.05.24, 10:51h

Detalji užasa u Foči: Ubica kćerki najavio da će joj ubiti majku
Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava

 


Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi!

 

Kako saznaje ATV na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

 

Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

 

- U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku -  kaže izvor ATV-a.

 

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17:00 časova nakon prijave policiji.

 

Na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

 

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI