Oglasila se policija

Zna se kakve ga posljedice čekaju Nizozemca nakon izbacivanja sa Eurosonga

Showbizz 14.05.24, 20:04h

Zna se kakve ga posljedice čekaju Nizozemca nakon izbacivanja sa Eurosonga
Nakon što je glazbenik diskvalificiran zbog prijetnji fotografkinji, nizozemska delegacija izjavila je da je šokirana jer Klein nije ni dotaknuo ženu koja ga je optužila

 

 

Policija u Švedskoj oglasila se oko slučaja Joosta Kleina, predstavnika Nizozemske na Eurosongu, koji je s tog natjecanja diskvalificiran jer je napao fotografkinju nacionalne televizije.

 

Glasnogovornik policije Jimmy Modin rekao je za Guardian kako je njihova istraga gotova. U narednim tjednima će se donijeti odluka o tome hoće li se protiv Nizozemca podignuti tužba. Modin nije objasnio što se točno dogodilo, odnosno o kakvim je prijetnjama bila riječ.

 

 - Očekujemo da će vrlo vjerojatno doći do kaznenog progon', rekao je za švedsku televiziju Emil Andersson, policajac zadužen za cijeli slučaj te dodao da će ubrzani kazneni progon, proces koji traje šest do osam tjedana, biti vrlo vjerojatan jer svađa nije uključivala ozbiljniji zločin.

 

Nakon što je glazbenik diskvalificiran zbog prijetnji fotografkinji, nizozemska delegacija izjavila je da je šokirana jer Klein nije ni dotaknuo ženu koja ga je optužila.

 

- Usprkos jasno sklopljenom dogovoru Joost je snimljen u trenutku kada je sišao s pozornice odlazeći u green room. Joost je u tom trenutku više puta dao do znanja da ne želi da ga se snima, no to se nije poštivalo - izjavili su.

BLIN
KOMENTARI