PREDSTAVNICA NA EUROSONGU

Teya Dora o skandalima koji su obilježili takmičenje: Bilo je dosta neprijatnih momenata

Showbizz 13.05.24, 20:45h

Teya Dora o skandalima koji su obilježili takmičenje: Bilo je dosta neprijatnih momenata
Ona je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače

 

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" Teya Dora je sa pesmom "Ramonda" uspela da se plasira u finale takmičenja, a u istom je, u konkurenciji od 25 zemalja, zauzela 17. poziciju.

 


- Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osjećaj. Osjetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unjela u to što radim - rekla je sad Teya Dora, koja se sinoć vratila u Beogradu, prenosi Blic.

 

- Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva... Dosta je bilo haotično, jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bebi Lazanjom, odnosno Markom… Ostvarila sam par poslovnih komunikacija - priznala je ona u emisji "Jedan dobar dan".

 

Ona je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače.

 

- Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primjećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata, cike, vriske, svađe artista i nekih medija... - istakla je ona.

 

Nastavak teksta čitajte na linku.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

BLIN
KOMENTARI