AKO VJERUJETE ZVIJEZDAMA

Ovo je najopasniji horoskopski znak: Čak i ljubavi bit će problema, traži razloge za svađu i tamo gdje je sve mirno

Zabava 08.05.24, 20:44h

Ovo je najopasniji horoskopski znak: Čak i ljubavi bit će problema, traži razloge za svađu i tamo gdje je sve mirno
Nije im teško ‘napasti’ njima bliske ljude – znaju da će ih tako najviše povrijediti. Imaju iskustva u planiranju osvete, toliko da zaborave radi čega su se uopće i naljutili

 

 


Sa pripadnicima ovog znaka čak i u ljubavi bit će problema. Naime, traže razloge za svađu i tamo gdje je sve mirno. Imaju iskustva s agresijom, pa mogu počinjati svađu bez veze. Čak i kad djeluju miroljubivo, treba pažljivo s njima. Naljutit će ih ako ih netko podcijeni, vrlo su temperamentni.


Kad saznaju što je nečija najslabija točka, upravo će tu i napasti. Nije im teško ‘napasti’ njima bliske ljude – znaju da će ih tako najviše povrijediti. Imaju iskustva u planiranju osvete, toliko da zaborave radi čega su se uopće i naljutili.


Pripadnici ovog znaka vrlo su ljutiti i radi ljubomore, stoga su u ljubavi problematični. Oni vole tražiti razlog za svađu i tamo gdje ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. 


Pravi su majstori u pasivnoj agresiji. Čak i na poslu, kolegama će reći što uistinu misle o njima.


Čak i kad se sredite i idete van s njime, možda će vas dočekati ležerno odjeven, dajući do znanja da njegova mora biti zadnja – nema problema, on smatra da se nervirate bez veze.


U pitanju je osoba rođena u horoskopskom znaku – Ovan, prenosi 24sata.hr.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)

BLIN
KOMENTARI