NOVINARKA I PRAVNICA

Potpuno ludilo: Ona je nova Miss Buenos Airesa, ima 60 godina i dokaz je da prava ljepota 'nema rok trajanja'

ŽENA iN 27.04.24, 19:39h

Potpuno ludilo: Ona je nova Miss Buenos Airesa, ima 60 godina i dokaz je da prava ljepota 'nema rok trajanja'
Razvedena je i živi sama, a našalila se kako je taj podatak možda također doprinio njezinom uspjehu na natjecanju

 

 

 

Alejandra Marisa Rodriguez ima 60 godina i nova je Miss Universe Buenos Airesa. Alejandra, inače po struci novinarka i pravnica, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Airesu čime se kvalificirala za natjecanje za Miss Universe Argentine.


Ukinuli dobno ograničenje 


Alejandra je priliku za natjecanje na izboru za Miss Universe dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime natjecanje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alejandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke. 


- Veoma sam uzbuđena i počašćena što sam osvojila titulu. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana za godine i da možemo razbiti prepreke - izjavila je. 


Alejandra je otkrila da svoju ljepotu održava vježbom i zdravom prehranom te njegom lica. Inače, razvedena je i živi sama, a našalila se kako je taj podatak možda također doprinio njezinom uspjehu na natjecanju. 

 

alejandra-marisa-rodriguez-miss-buinos-airesa-2


"Ljepota nema rok trajanja" 


- Mislim da su suci uočili moje samopouzdanje i strast da predstavljam žene svoje generacije. Ljepota nema rok trajanja. Da biste bili lijepi, samo morate vjerovati u sebe i biti autentični - objasnila je. 


Izbor za Miss Argentine održava se 25. svibnja, a mnogi se nadaju kako će upravo ona odnijeti titulu najljepše Argentinke. 

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/ad)

 


 

 

BLIN
KOMENTARI