VIDEO/ ZAJEDNO I U SREBRENICI

Otkud brico sa Ramom Isakom u pratnji?! Valja se od smijeha usred Memorijalnog centra Potočari

Front 27.04.24, 18:25h

Otkud brico sa Ramom Isakom u pratnji?! Valja se od smijeha usred Memorijalnog centra Potočari
Riječ je o Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih, došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak

 

 


Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH, objavio je jutros "video uredak" o posjeti Srebrenici, te nani Fati Orlović.


Vidi se i da su na ovo putovanje išli i s pet službenih automobila.


Na snimku Rusmira vidimo u pratnji oca Rame, potpredsjednika RS Ćamila Durakovića, ali i četvrtog, manje poznatog lica za koji je uočljivo kako se na snimku tokom posjete Potočarima sve vrijeme smije.


Riječ je o Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih, došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, a Arnel se tom prilikom pohvalio i slikom s Tepićem.

 

irfan-tepic-rusmir-isak-fb

Irfan Tepić sa Rusmirom Isakom, Facebook


Naravno, ne treba spominjati da je apsolutno skandalozno i nedopustivo da Isaci u svoje službene posjete sa sobom vode jarane i izvrću ruglu državu i njene institucije te posebno da se na ovakav način tretira posjeta simbolu najvećeg bošnjačkog stradanja u posljednjem ratu, komentira Avaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irfan Tepić (@irfan_tepic)

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI