reakcije se ne stišavaju

Puljić razotkrio Vučićev plan: Nestao čovjek prije 10-ak dana...!

Front 22.04.24, 11:03h

Puljić razotkrio Vučićev plan: Nestao čovjek prije 10-ak dana...!
Naime, predsjednik Srbije je kazao je da je u Misiji Srbije pri Ujedinjenim narodima u New Yorku formiran štab koji se bavi pitanjima u vezi sa pokušajem usvajanja rezolucije o Srebrenici i poručio da šanse Srbije nisu velike, ali da će se boriti

 

Ne stišavaju se reakcije na dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u New York zbog rezolucije o Srebrenici.

 

Iz New Yorka se oglasio Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere. 

 

- Sve što Vučić radi glede rezolucije o Srebrenici je za domaću upotrebu. Sve. Skrenuti pozornost s važnih domaćih problema, poput nelegalnih izbora u Beogradu. Ostatak otpada na već prepoznatljivu patetiku u stilu "svi su protiv nas. I ja ću nas spasiti - poručio je Puljić na platformi X. 

 

- Štab u skoro punom sazivu u NYC, jer nema ambasadora Srbije u UN-u Nemanje Stevanovića, nestao čovjek prije 10-ak dana. Vučić je, što je zanimljivo, razgovarao i s predsjednikom Irana o rezoluciji. Humanista s humanistom - poručio je Puljić osvrčući se na Vučićevu izjavu.

 

Naime, predsjednik Srbije je kazao je da je u Misiji Srbije pri Ujedinjenim narodima u New Yorku formiran štab koji se bavi pitanjima u vezi sa pokušajem usvajanja rezolucije o Srebrenici i poručio da šanse Srbije nisu velike, ali da će se boriti. 

 

- Naše šanse nisu velike, ali borit ćemo se za Srbiju i, vjerujte mi, narod će vidjeti rezultate - naveo je Vučić na Instagram profilu, uz fotografiju sa zasjedanja štaba u New Yorku. Najavio je i susrete sa više od 120 stalnih predstavnika različitih zemalja u UN-u. 

 

BLIN
KOMENTARI