Preminula u Beogradu

Čeka se policija da riješi misterij smrti slavne srpske voditeljice, sestra blizankinja neutješna: 'Nas dvije znamo...'

Hronika 21.04.24, 10:46h

Čeka se policija da riješi misterij smrti slavne srpske voditeljice, sestra blizankinja neutješna: 'Nas dvije znamo...'
Bojana je bila 15 godina u braku s poznatim redateljem i frontmenom rep sastava Beogradski sindikat Ognjenom Jankovićem s kojim ima dvije kćeri

 

 

Voditeljica Bojana Janković (djevojački Nikolić) pronađena je mrtva u stanu u Beogradu. Posebno je to shrvalo njezinu sestru blizanku Ivanu koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva i podijelila emotivne riječi.

 

- Oduvijek i zauvijek, Ika Boka. Živjet ćeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sjećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podijeliti s tobom, svaki osmijeh ćeš osjetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrijednim. Živjet ćeš u mojoj duši zauvijek... Nas dvije to znamo”, napisala je Ivana - donosi Blic.

 

Kako pišu srpski mediji, obje sestre bile su popularne voditeljice Pinka i proslavile se u emisiji „City”. Ivana je čak sudjelovala u realityju „Veliki brat”, a onda su se povukle s malih ekrana. Ivanin suprug bio je bivši odbojkaš Edin Škorić s kojim ima sina i kćer, ali su se razveli.

 

Bojana i Ivana imaju poznatog bratića, što se saznalo u javnosti tek 2012. godine kad je on sudjelovao u srpskom „Survivoru”. Maneken Vladimir Vuksanović potvrdio je da je Bojanin „brat”.

 

- Točno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra - otkrio je tada. Vladimir je javnosti poznat i po tome što je 2012. bio u vezi s popularnom pjevačicom Natašom Bekvalac, a godinu kasnije ju je zaprosio. Taj turbulentni odnos prekinuo se nakon dvije godine.

 

Bojana je bila 15 godina u braku s poznatim redateljem i frontmenom rep sastava Beogradski sindikat Ognjenom Jankovićem s kojim ima dvije kćeri.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI