FOTO/ Tužio napadača

Pjevaču odgrizli uho na nastupu: Nakon incidenta završio u lokvi krvi

Hronika 17.04.24, 20:31h

Pjevaču odgrizli uho na nastupu: Nakon incidenta završio u lokvi krvi
Alibabić je izjavio da je bio šokiran tokom suđenja, posebno zbog toga što je napadač tvrdio da se ne sjeća događaja

 

 

Pjevač Danijel Alibabić postao je žrtva skandaloznog incidenta tokom jednog nastupa, kada je gost iz publike napao i odgrizao mu uho. Nakon ovog traumatičnog događaja, pjevač je odlučio da tuži napadača, a suđenje je završeno sa zatvorskom kaznom za napadača.
 

Naime, Alibabić je izjavio da je bio šokiran tokom suđenja, posebno zbog toga što je napadač tvrdio da se ne sjeća događaja.

 

danijel-alibabic-uho

 

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovjek ničega nije sjećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam mjeseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čovjeka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel, prenosi Blic, te otkriva da mu je ostala trauma:


- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se vjerovatno neće brzo riješiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan dio mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.
 

Kao rezultat ovog traumatičnog iskustva, pjevač sada vodi obezbjeđenje sa sobom na svim nastupima i izbjegava situacije u kojima se osjeća nesigurno.
 

- Od tog dana uvijek tražim obezbjeđenje gdje god da odem - poručio je Alibabić.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI