Rado se sjeća

Enis Bešlagić otkrio tajnu sa seta serije ‘Naša mala klinika’

Showbizz 15.04.24, 09:38h

Enis Bešlagić otkrio tajnu sa seta serije ‘Naša mala klinika’
Enis ne skriva koliko su ga uveseljavala snimanja za 'Naša mala klinika' pa se jednom prilikom rado prisjetio serije i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio kratki video s Igorom

 

 

Samo da znate, da vam otkrijem jednu tajnu. Igor Mešin i ja smo imali najviše zajedničkih snimanja u Našoj maloj klinici i znali smo improvizirati tekst, otkrio je Enis Bešlagić u sedmoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Naime, Enis i Igor Mešin prisjetili su se svojih uloga u humorističnoj seriji 'Naša mala klinika' koja se emitirala od novembra 2004. do decembra 2007. godine.

 

- Igor bi govorio, onda bi me pogledao da ja nastavim. Nikad nismo znali koji je šlagvort netko rekao - ispričao je Enis gledateljima.

 

Enis ne skriva koliko su ga uveseljavala snimanja za 'Naša mala klinika' pa se jednom prilikom rado prisjetio serije i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio kratki video s Igorom.

 

- Koliko smo se mi uživali snimajući - napisao je ispod objave.

 

Zbog uloge Šemse - Šemsudina Dine Poplave, Bešlagić je dao otkaz u Kamernom teatru 55 iz Sarajeva jer mu nisu dali da paralelno snima seriju.

 

- I da sam igrao bilo koju drugu ulogu u 'Našoj maloj klinici' mislim da bih opet ostavio veliki trag. Jednostavno, vrijeme mi je odgovaralo, bio sam zaigran, završio glumu na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, željan posla u Bosni i Hercegovini - rekao je Enis svojedobno.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI