redovno održavanje

Od centra grada do Nedžarića: U subotu i ponedjeljak ove sarajevske ulice ostaju bez vode...

Hronika 12.04.24, 16:07h

Od centra grada do Nedžarića: U subotu i ponedjeljak ove sarajevske ulice ostaju bez vode...
Kao i obično, normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima

 

 


Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo obavještavaju građane o prekidima u vodosnabdijevanju koje će se odvijati narednih dana. 


Za subotu, 13. aprila, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: 14. septembra, Mustafe Kamerića, Aleja Bosne Srebrene (Studenski dom Nedžarići), Dalmatinska, Humska i Mitra Šućura.


Za nedjeljhu, 15. aprila, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Olivera Ibrahimovića, Hendekuša, Vitkovac, Vrandučka, Prof.dr.Ramiza Velića, Bulevar branilaca Dobrinje, Fočanska, Prnjavorska, Rasima Turkušića, Hamdije Pozderca, Dr.Mustafe Denišlića, Hajrudina Šabanije, Trebinjska, Džemala Bijedića, Nerkeza Smailagića, Geteova, Hekim Oglu Alipaše, Muvedina Ramovića, Enesa Bičića, Ragiba Džinde, Safeta Zajke, Mitra Šućura i Alapi.


Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima - saopćeno je iz KJKP "ViK" d.o.o. Sarajevo.


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI