Prilika za posao

Sarajevska policija zapošljava na neodređeno vrijeme: Traže mehaničare, ekonome...

Biznis Klub 02.04.24, 15:13h

Sarajevska policija zapošljava na neodređeno vrijeme: Traže mehaničare, ekonome...
Ukupno će biti raspisan javni konkurs za 38 radnih mjesta

 

 

Vlada Kantona Sarajevo dala je saglasnost Ministarstvu unutrašnjih poslova KS - Upravi policije za popunu velikog broja upražnjenih radnih mjesta na neodređeno vrijeme, javlja Faktor.


Ukupno će biti raspisan javni konkurs za 38 radnih mjesta.

 

MUP KS- Uprava policije zapošljava stručnog savjetnika za odnose s javnošću, stručnog savjetnika za poslove edukacije, višeg stručnog saradnika - inžinjera za videonadzor, stručnog savjetnika - vještaka za hemijsko vještačenje, stručnog savjetnika vještaka za digitalnu forenziku, višeg stručnog saradnika vještaka za biološku i DNK analizu.

 

Između ostalih, traži se i načelnik odjeljenja za tehničko-uslužne poslove i održavanje motornih vozila, viši referent - tehničar za videonadzor u Odjeljenju za videonadzor, viši referent za obračun plaća, vulkanizer u Odjeljenju za tehničko-uslužne poslove i održavanje motornih vozila, dva viša referenta za obradu prekršajnih naloga u policijskoj stanici Stari Grad.

 

Potrebni su i viši referent za obradu prekršajnih naloga u policijskim stanicama Novo Sarajevo, Novi Grad, Centar,  Ilidža, Trnovo, Ilijaš, Hadžići i Vogošća, viši referent operater na sistemu kriptozaštite u policijskoj stanici Ilidža.

 

- Popuna upražnjenih radnih mjesta izvršit će se u skladu sa odredbama Zakona o državnoj službi u Kantonu Sarajevo i Zakona o namještenicima u organima državne službe u FBiH - navedeno je u Odluci o davanju saglasnosti.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI