Napalo ga više osoba

22-godišnji mladić izboden nožem, umro je u bolnici u Splitu

Hronika 24.02.24, 11:10h

22-godišnji mladić izboden nožem, umro je u bolnici u Splitu
Policijski službenici su odmah po dojavi izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem

 

 

Dvadesetdvogodišnji mladić podlegao je ozljedama u splitskoj bolnici nakon napada u kojem mu je muškarac zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta, izvijestila je policija.

 

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti.

 

Mladić je napadnut noćas, jedan sat iza ponoći u ulici Mažuranićevo šetalište te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo, prenosi Hina.

 

Policijski službenici su odmah po dojavi izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem.

 

Očevid je na mjestu događaja rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva.

 

Po pisanju medija policija je privela trojicu braće, od kojih je jedan nakon naguravanja otišao po nož u stan i zadao više rana mladiću.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI