FOTO/ Izrastao u atraktivnog muškarca

Znate li kako izgleda sin Dragane Mirković: Nevjerovatno zgodan dečko, a srce mu je ukrala lijepa brineta

Showbizz 22.02.24, 12:38h

Znate li kako izgleda sin Dragane Mirković: Nevjerovatno zgodan dečko, a srce mu je ukrala lijepa brineta
Lijep, zgodan, bogat, a uz to i student prestižnog SAE Instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, ponio titulu momka kog bi svaka majka poželjela za zeta

 

 

Marko Bijelić, sin jedne od najpoznatijih balkanskih pjevačica Dragane Mirković, postao je neodoljivo zgodan frajer, a čini se da je odlučio da izađe iz medijske ilegale. Naime, nikako nije želio da propusti spektakularne koncerte svoje majke u Štark Areni, te je sa ocem ponosno pozirao pred fotoreporterima. Međutim, želio je neprimijetno da uvede u dvoranu svoju novu izabranicu, koja ne voli svjetla reflektora, ali nije mu uspjelo.

 

Budno oko paparaca uslikalo je par, dok je Marko parkirao kola, mada po govoru tijela mogao se steći utisak da njoj, kao ni njenom dečku, ne prijaju takve situacije.

 

marko-bijelic

 

Iz luksuznog automobila izašla je visoka i vitka crnka, koju su brzo okružili predstavnici medija.

 

Lijep, zgodan, bogat, a uz to i student prestižnog SAE Instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, ponio titulu momka kog bi svaka majka poželjela za zeta.

 

Otkako je Marko postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice ljepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mjestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vješto izbjegava, ali ne krije da voli glamurozan život.
 

Marko, takođe, komponuje muziku, te često prati majku na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pjevačicama njen sin izuzetno dopao.


‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

 

marko-bijelic-1

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.
 

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.
 

Mladi Bijelić ne krije da voli skupocjena kola i izlaske, kao i luksuzna putovanja, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

 

Markove fotografije sa djevojkom pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI