ljubav i veze

Tri horoskopska znaka koja imaju najveću želju za seksom: Jeste li među njima?

DEPO PLUS 18.02.24, 13:03h

Tri horoskopska znaka koja imaju najveću želju za seksom: Jeste li među njima?
U nastavku pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o prljavim igricama u spavaćoj sobi

 


Koliko često razmišljate o seksu? Neki će u strastvenim aktivnostima pod plahtama uživati svaki dan, a drugi će se pak zadovoljiti tek povremenim seksom jer ono tjelesno u njihovom životu nema pretjeranu važnost.


A ko nam bolje može opisati našu seksualnu ličnost od astrologije? U nastavku pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o prljavim igricama u spavaćoj sobi.

 

1. Škorpion


Škorpioni su poznati po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od tjelesnog zadovoljstva.

 

Škorpion vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina škorpiona je senzualnost koja je baš zarazna. Upravo ta osobina privlači puno udvarača, posebno ženama škorpionima, za koje se smatra da su jedne od najšarmantnijih horoskopskih znakova.

 

Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, škorpioni ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom. Ako im se neko svidi, nastojat će svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele zadovoljiti njegove potrebe. Škorpioni su vrsni ljubavnici koji će uvijek partnerovo zadovoljstvo staviti na prvo mjesto, a istovremeno će zadovoljiti i sebe.

 

2. Ovan


Ovnove bismo mogli opisati kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju golemi seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne vratolomije, a vanilla seks njima je nepoznati pojam. Što ekstremnije – to bolje, smatraju ovnovi koji konstantno razmišljaju o seksu.

 

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Ovnove karakterizira samouvjerenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokoj razini.

 

Žene ovnovi uživaju u komplimentima i vrlo je ih lako osvojiti zločestim riječima. Naravno, one nipošto nisu lake, već dobro znaju kako svoje zadovoljstvo staviti u prvi plan. Ako muškarac misli da je iskoristio ženu ovna, neka malo bolje razmili jer je zapravo ona iskoristila njega.

 

3. Lav


Lavovi su treći, ali jednako senzualni znak s velikim seksualnim apetitom. Žene lavice su vrlo velikodušne u seksu, a najviše iz uzbuđuje kad im muškarac govori koliko su privlačne. Uživaju u milovanju svoga ega jednako kao u strastvenim dodirima, a nakon seksa s lavicom, muškarci imaju osjećaj kao da su odradili kvalitetan trening.

 

Lavice će uvijek predložiti neku novu pozu, a najdraže su im one u kojima muškarca mogu gledati ravno u oči. Lavice su najvatreniji znak Zodijaka, a partnera će vrlo lako dovesti do ekstaze.

 

(Azra/DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI