stavio tačku

Haris Džinović o razvodu: Ništa me ne pogađa, uspomene ostavljam iza leđa

Showbizz 12.02.24, 11:50h

Haris Džinović o razvodu: Ništa me ne pogađa, uspomene ostavljam iza leđa
Pjevač je o razvodu progovorio na Jahorini gdje je imao veliki koncert

 

 

Popularni pjevač Haris Džinović progovorio je za premijerne kamere emisije ''Premijera Vikend Specijal'' o temi koja intrigira javnost već nedjeljama!

 

Kao bomba odjenula je vijest prije desetak dana da se Haris razvodi od supruge Meline Džinović.

 

On je o ovoj temi progovorio na Jahorini gdje je imao veliki koncert! Osvrnuo se na sve medijske natpise koji pune novine i portale prethodnih dana i stavio tačku na sve špekulacije:

 

Ja čujem i vidim sve... Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla... Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga, rekao je pjevač šturo, pa odgovorio na pitanje kako njegova djeca reaguju na tu situaciju:


Treba da pitate moju djecu šta oni misle, čitaju... Ja njih ne pitam o tome... ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništa, rekao je pjevač pa dodao:


Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa... niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svjetlost... svijetlu budućnost, zaključio je pjevač.


 

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI