šuška se

Razvode se Melina i Haris Džinović, pjevač se iselio iz njihove vile na beogradskom Senjaku

Showbizz 25.01.24, 15:44h

Razvode se Melina i Haris Džinović, pjevač se iselio iz njihove vile na beogradskom Senjaku
Melina Džinović je prije samo mjesec dana postom na društvenim mrežama nagovijestila da u njihovom braku nešto ne funkcioniše

 


Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rješili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.


Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, piše Blic.


- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodjeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavješteni izvor blizak porodici Džinović.


Inače, ljubavna priča Harisa i Meline, poznate modne dizjanerke, započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".


Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović


Melina Džinović je tek nakon nekoliko godina od kako se sazalo da je u vezi sa Harisom priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.


Prva izjava Meline Džinović o razvodu


Iako je mjesecima unazad dematovala razvod, Melina je sada kratko poručila:


- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina kratko za "Pink".


Sve je slutilo na razvod


Melina Džinović je pijre samo mjesec dana postom na društvenim mrežama nagovijestila da u njihovom braku nešto ne funkcioniše.


- Uvijek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja voljela da se pojavi neko da nam kuca u isto vrijeme na pravi način - podijelila je Melina Džinović na društvenoj mreži Instagram.


Vila na Senjaku od 2.000.000 eura  će pripasti Melini


Pjevač Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.


U ovaj projekat pjevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona eura, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano mjenjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.


O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve posjeduje. U donjem nivou kuće, koju je Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pjevač ovakvog glasa je muzički studio.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI