šuška se

Ima li istine: Oglasila se Ilma Karahmet nakon priča da se razvodi

Showbizz 11.01.24, 12:06h

Ima li istine: Oglasila se Ilma Karahmet nakon priča da se razvodi
Ilma, dok se priče o njenom razvodu "podgrijavaju", uživa na odmoru u Dubaiju


Proteklih dana u medijima su se pojavile i spekulacije o razvodu pjevačice Ilme Karahmet od supruga Sedina Lakače, ali pevačica nije želela da komentariše.


- Nemam komentar, svoj privatni život bih ostavila da i dalje bude privatni - kratko je izjavila Karahmet za Blic.

 

Još sredinom prošle godine počele su spekulacije kako se bh. pjevačica Ilma Karahmet razvodi. Mnogima je to bilo nevjerovatno s obzirom na to da Ilma godinama o svom suprugu priča samo u superlativu.

 

Ona je te priče, tada, demantirala, no posljednjih nekoliko dana i sama je pokrenula glasine o razvodu od Sedina Lakače, kada je bez ikakvog objašnjenja, obrisala je sve njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža.

 

Ilma, dok se priče o njenom razvodu "podgrijavaju", uživa na odmoru u Dubaiju, a društvo joj pravi menadžer Dejan Malić. Tu su dočekali i Novu godinu. Na Instagramu je navela da je on njen prijatelj za sva vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

 

- Odlučila sam malo da odmorim i odem u toplije krajeve zajedno sa svojim prijateljima. Nove pjesme i koncerti bit će uskoro za moju dragu publiku. Također, poželjela bih svima još jednom sve najbolje u ovoj godini i zahvalila bih se onima koji su bili i ostali uz mene - napisala je na Instagramu.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

BLIN
KOMENTARI