VIDEO/ ENGLEZ I NAŠA RAKIJA

U britanskom 'Milijunašu” pitanje o šljivovici za 150.000 eura: Publika 'umrla od smijeha' kad je čula koga je takmičar zvao u pomoć

Mediji 09.01.24, 15:49h

U britanskom 'Milijunašu” pitanje o šljivovici za 150.000 eura: Publika 'umrla od smijeha' kad je čula koga je takmičar zvao u pomoć
Na pitanje na koje bi svako od nas “kao iz topa” znao tačan odgovor, takmičar ga nije znao, a onda je odlučio da iskoristi pomoć “pozovi prijatelja”

 

 

Planetarno popularni kviz "Tko želi biti milijunaš" i dalje se emituje u Velikoj Britaniji, a novac koji takmičari imaju mogućnost da osvoje je zaista primamljiv. 


Na društvenoj mreži "X", nekadašnji "Twitter", pojavio se isječak iz britanskog "Milijunaša" u kojem je takmičar uspio da osvoji 125.000 funti (150.000 eura) i to zahvaljujući tačnom odgovoru koji je dao na pitanje o balkanskoj rakiji - šljivovici.


Pitanje je glasilo “Koje voće je glavni sastojak šljivovice rakije?”, a kao odgovori su ponuđeni višnja, kajsija, pomorandža i šljiva. Ipak, na pitanje na koje bi svako od nas “kao iz topa” znao tačan odgovor, takmičar ga nije znao, a onda je odlučio da iskoristi pomoć “pozovi prijatelja”.


– Moraću da pozovem prijatelja, ne znam… – rekao je on.


– Imate žestokog ljubitelja rakija među prijateljima? – upitao je voditelj.


– Moju mamu – odgovorio je takmičar i nasmijao sve u studiju, prenio je Kurir.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI