FOTO/ VJENČANJE SKRIVENO OD OČIJU JAVNOSTI

Nova bosanska snaha podijelila prve fotografije sa svadbe: Uz voljenog Edisa, Sandra blistala u glamuroznim haljinama

ŽENA iN 06.01.24, 12:39h

Nova bosanska snaha podijelila prve fotografije sa svadbe: Uz voljenog Edisa, Sandra blistala u glamuroznim haljinama
Osim kadrova zvanica i poneke fotografije usputnih prolaznika, napokon smo dočekali profesionalne kadrove koje nam je donijela upravo – Sandra Perković. Tačnije, Sandra Elkasević, kako se zove od udaje za voljenog partnera

 

 


Jedna od najboljih hrvatskih atletičarki i nova bosanska snaha, Sandra Perković, za Novu godinu je izrekla sudbonosno ‘da’ svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, a s obzirom na to da je cijela ceremonija bila obavijena velom tajne i skrivena od očiju javnosti, svi su nestrpljivo očekivali prve fotografije vjenčanja.
 

Osim kadrova zvanica i poneke fotografije usputnih prolaznika, napokon smo dočekali profesionalne kadrove koje nam je donijela upravo – Sandra Perković. Tačnije, Sandra Elkasević, kako se zove od udaje za voljenog partnera.

 

 

Lijepa mlada oduševila je podjelom tri prizora sa svadbenog dana te smo imali priliku vidjeti njene spektakularne vjenčanice.


Naime, prvo izdanje u kojem je zablistala je raskošna vjenčanica Matije Vuice vintage šarma. Obilježava je duga, raskošna suknja, gola leđa te chic dugački ‘puf’ rukavi od čipke, prednji dio nalik korzetu i glamurozni visoki čipkasti ovratnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA DUJIĆ (@madebyiva)

 

Sandra se kasnije preobukla u novu haljinu, ništa manje senzacionalnu. Riječ je o zavodljivoj vjenčanici, kroz koju se naziralo Sandrino tijelo, i koja je bila zaista posebna u prednjem dijelu, kojim se naglasak stavio na dekolte i isklesane trbušnjake proslavljene sportistkinje.

 

No, fotografija koja je plijenila najviše pažnje bila je ona na kojoj je njen Edis na plesnom podiju prima za ruku i romantično ljubi, dok ga ona gleda pogledom ispunjenim čistom ljubavi…

 


Uslijedile su brojne čestitke mnogih poznatih lica, bliskih prijatelja i fanova, oduševljenih njenim raskošnim vjenčanicama i ljubavi koju je par krunisao brakom nakon dugogodišnje veze.

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI