POPULARNI GLUMAČKI PAR

Ljubavna priča Miraja i Marije Grbić: Upoznali se u Sarajevu, nakon tri godine se vjenčali, a ona je već tada maštala...

Nedjeljni magazin 11.12.23, 19:52h

Ljubavna priča Miraja i Marije Grbić: Upoznali se u Sarajevu, nakon tri godine se vjenčali, a ona je već tada maštala...
Par se upoznao u Sarajevu gdje je Marija studirala te su se nakon tri godine i vjenčali. Tada je u jednom intervjuu izjavila da bi supruga ostavila kada bi saznala da je nevjeran

 

 


Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev-Grbić imaju zanimljivu ljubavnu priču, zajedno imaju i kćerkicu zanimljivog imena, a svi zajedno žive u Sjedinjenim Američkim Državama, piše Večernji list


O glumcu Miraju Grbiću gotovo se uvijek u medijima piše zbog njegove uspješne glumačke karijere, ali i privatnog života sa suprugom Marijom Omaljev-Grbić te njihovom neodoljivom kćerkicom Billie. Njegova karijera cvate u dalekoj Americi, a glumio je i s holivudskom zvijezdom Bradom Pittom. Karijeru je počeo graditi u njegovu rodnom Sarajevu.


Bosanskohercegovački glumac i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić vjenčali su se 2008., a već 2013 su se preselili u Sjedinjene Američke Države gdje danas žive i rade.


Inače, Miraj je našim gledateljima najpoznatiji kao osebujni Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', baš kao i njegova supruga koja u istoj seriji glumila Barbaru. Godine 2021. podijelili su i sretnu vijest s obožavateljima na društvenoj mreži Instagram o prinovi u njihovoj obitelji.


- Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata - napisala je glumica pored zajedničke fotografije na kojoj pozira sa suprugom te je otkrila kako će u njihovu obitelj stići djevojčica. 


U SAD-u su oboje odmah nastavili s glumačkim angažmanima. Naime, Miraj je glumio u serijama 'American Horror Story', 'S.W.A.T.' i 'Santa Clarita Diet', a Mariju smo mogli gledati u naslovima poput 'Severed Silence', 'Beauty and The Queen'.


Inače, osim glumačkih angažmana Miraj predaje i na New York Film Academy. U jednom ranijem intervjuu za bosanskohercegovačku Azuru, Marija je otkrila kako su izgledali njezini prvi dani u Los Angelesu.

 

- Bio je čudan osjećaj, kao da smo bili na nekom autopilotu. Od zemalja u kojima smo već izgradili prijateljstva, navike, karijere, došli smo u potpuno novu sredinu. Osjećala sam se kao na prvoj godini Akademije. Kad ne znaš ništa i nikoga, nitko tebe ne zna i moraš sve ispočetka - rekla je lijepa plavuša koja se iz rodnog Novog Sada s 11 godina s roditeljima preselila u Rovinj.
  

Podsjetimo, par se upoznao u Sarajevu gdje je Marija studirala te su se nakon tri godine i vjenčali. Tada je u intervjuu za Tportal.hr izjavila da bi supruga ostavila kada bi saznala da je nevjeran. 


- Da me muž naočigled vara i da sam toliko nesretna, iako vjerujem u instituciju braka, ne bih ostala s takvom osobom, nego bih išla krojiti svoju sreću bez njega - ispričala je Marija koja je i 2010. imala planove da živi u dalekom Los Angelesu s puno djece.


- Zamišljam svoju budućnost s Mirajem i nekoliko komada djece, pokraj bazena u Los Angelesu ili barem Rovinju, što je puno vjerojatnije, s jednim ili dva njemačka boksera koji trčkaraju u pozadini. Kada smo zajedno, idemo u šetnje, gledamo TV i izležavamo se gledajući filmove, a dosta se družimo s glumačkim parom Helenom Minić i Hrvojem Klobučarom - otkrila je glumica.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI