POZIV PRIMLJEN JUTROS

Tužan kraj potrage u Tomislavgradu: Nestala osoba pronađena bez znakova života

Hronika 11.12.23, 19:38h

Tužan kraj potrage u Tomislavgradu: Nestala osoba pronađena bez znakova života
Iz Gorske službe spašavanja (GSS) Tomislavgrad u poslijepodnevnim satima izvijestili su da je nestala osoba Lj. G. pronađena bez znakova života

 

 

Članovi Gorske službe spašavanja u ponedjeljak su na području Roškog polja pored Tomislavgrada pronašli beživotno tijelo 81-godišnje Lj.G. iz tog mjesta.

 

Kako su kazali iz Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije, rano jutros dobili su dojavu iz MUP-a Hercegbosanske županije da se u naselju Roško polje noć prije iz obiteljskog doma udaljila starija ženska osoba u nepoznatom pravcu te da se otad za njom gubi svaki trag.

 

Zadnji put je, kažu, viđena oko 22 sata u nedjelju, a u potragu za njom odmah su krenuli članovi obitelji i susjedi. 

 

- U ponedjeljak u jutarnjim satima izašlo je dvadeset pet članova GSS-a HBŽ-a, Tomislavgrada i Posušja na područje Roškog polja te su u suradnji s mještanima ovog naselja danas oko 15,30 sati na jednom proplanku, oko 800 metara zračne linije od obiteljske kuće, pronašli beživotno tijelo nestale osobe - rekao je Feni pročelnik stanice Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije Ante Dadić.

 

Daljnje očevidne i istražne mjere poduzeli su djelatnici PU Tomislavgrad u suradnji s dežurnim tužiteljem Hercegbosanske županije, a prema prvim neslužbenim informacijama na nestaloj osobi nema tragova nasilne smrti.

 


(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI