susjedi još zbunjeni

Hrvatski pjevači ne mogu da prebole fenomen Prijović: Ko je sve u Frankfurtu vodio debate o Prijinim 'arenama'

Showbizz 11.12.23, 16:35h

Hrvatski pjevači ne mogu da prebole fenomen Prijović: Ko je sve u Frankfurtu vodio debate o Prijinim 'arenama'
– Meni je jako žao što mi ne možemo napuniti zagrebačku Arenu toliko puta. Čuo sam svakakvih komentara, ali ako neko može napuniti neku dvoranu, nek je napuni, kaže Miroslav Škoro

 

 

O Aleksandri Prijović nakon pet nastupa u Areni Zagreb ne prestaje da se priča, a pjevačica je bila glavna tema i na koncertu u Frankfurtu povodom Hrvatske noći.


Među učesnicima bili su Rozga, Grašo, te Miroslav Škoro, a svi oni dotakli su se uspjeha trenutno najveće regionalne zvijezde, prenosi Avaz.


Kao "čudo"


Mladen Grdović, pjevač, ali i prijatelje Lepe Brene i Bobe Živojinovića, rasprodate Arene Alekandre Prijović okarakterisao je kao “čudo”.


– Pet koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni?! Meni je to čudno… Riječi nisam rekao jer sam s Brenom i Bobom prijatelj i to odavno. I vidim da to djeca pjevaju… To, i da kupiš karte i da ih dijeliš, opet bi se doznalo. Znači, nije to. Odakle je krenulo, niko ništa ne govori – glasno je razmišljao Mladen Grdović o Prijović fenomenu.


– Ma nema, jaki su i gotovo. Pa vidite da mi više ne pjevamo u Njemačkoj po klubovima. Sve su uzeli narodnjaci. Svugdje, osim u Australiji i Americi. Ostalo je nas par zabavnjaka koji sviramo po Njemačkoj. Uđite u koji god hoćete disko, nema tu baš više izvođača zabavne muzike – ocjenjuje stanje na dijaspora terenu Grdović.


Sljedeći koji je dao svoj sud u epohalnom uspjehu pjevačice jeste Miroslav Škoro:


– Meni je jako žao što mi ne možemo napuniti zagrebačku Arenu toliko puta. Čuo sam svakakvih komentara, ali ako neko može napuniti neku dvoranu, nek je napuni. Ako je može napuniti pet puta, nema problema. Ono što se čini meni je da moramo više raditi, moramo pisati pjesme i moliti se Bogu da to postane, na neki način, trend.


– Šta je tome razlog? Mogli bismo da sjednemo pa o toj temi fenomenološki razgovaramo. Možda ja nisam prava osoba za to. Bilo kako bilo, Aleksandri Prijović je pošlo za rukom ono što nijedan hrvatski muzičar u ovom trenutku ne može ni približno postići. Pitanje je kako bi gospođa Prijović prošla večeras ovdje, u Frankfurtu – poručuje Škoro pa objašnjava:


– Znači, svako ima publiku na svom mjestu. Samo je pitanje je li na neki način u ovom trenutku to stvar trendova, a činjenica je da je ta vrsta muzičkog izričaja ušla u mainstream. Onog trenutka kad je ušla na HRT u Dnevnik, ona je u mainstreamu. To je jednostavno tako. I kad se nešto dogodi, a to ti se sviđa, onda ideš za tim, a ako ne, onda radiš nešto da nametneš neki drugačiji trend – kaže Miroslav Škoro i tvrdi kako se ni najmanje time ne zamara.


Nikad se ne zna


– Mi ćemo napraviti koncert u Areni nagodinu. E sad, hoću li napuniti jednu dvoranu ili pola jedne, ne znam. Ja se nadam da će biti barem jedna puna, a ako Bog da i ako se dogodi neka pjesma… Nikad se ne zna. Jer kad se dogodi ta jedna pjesma, onda ljudi dođu i skontaju u stilu: ‘A, i ona mu je dobra, i ona i ona’.


– A da ne govorimo da mi nismo baš nešto najvičniji tim na društvenim mrežama i načinima produkcije. Tu su neki šutnuli loptu daleko ispred nas. S druge strane, treba samo raditi i sve će doći na svoje – zaključio je Škoro.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI