VIDEO/ KRALJICA KOMEDIJE

Neobična, tako prirodna ljepotica: Pogledajte kako je legendarna Seka Sablić izgledala u mladosti

ŽENA iN 08.12.23, 20:08h

Neobična, tako prirodna ljepotica: Pogledajte kako je legendarna Seka Sablić izgledala u mladosti
Mnogi ne znaju da je Seka Sablić, pored Pozorišne akademije, završila i Muzičku akademiju kao veliki ljubitelj i poštovalac "ozbiljne muzike", te da je i pravi virtuoz na klaviru...

 

 


Glumačka legenda Jelisaveta Seka Sablić u junu je napunila 81. godinu, ali i dalje je aktivna i u pozorištu i na filmu... Mnogi će reći i da se, uprkos godinama, još uvijek može pohvaliti damskim izgledom i neprolaznim šarmom kojim je oduvijek osvajala publiku.


Nekrunisana kraljica komedije oduvijek je izgledala vrlo karakteristično, a izražajne crte lica bile su i ostale njen zaštitni znak. 


Karijeru, na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli, počela je prije skoro pedeset godina, i opravdano važi za jednu od najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije.


A da je u mladosti svojim izgledom i te kako privlačila pažnju, potvrđuje i stari crno-bijeli snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Radi se o fragmentu iz nekadašnje televizijske hit emisije "Obraz uz obraz", iz 1978. godine.


Inače, mnogi ne znaju da je Seka Sablić, pored Pozorišne akademije, završila i Muzičku akademiju kao veliki ljubitelj i poštovalac "ozbiljne muzike", te da je i pravi virtuoz na klaviru...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bufonerija (@bufonerija)

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI