Poruka premijera FBiH

Nikšić uoči sastanka u Briselu: Mogu nas usporiti, ali teško da će nas zaustaviti

Front 05.12.23, 08:50h

Nikšić uoči sastanka u Briselu: Mogu nas usporiti, ali teško da će nas zaustaviti
Bez obzira na sve poteškoće, nastavljamo s razgovorima, bili oni u BiH ili u Briselu, kako bismo državu približili EU i stvorili bolje uvjete života za naše građane, poručio je Nikšić

 

 

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić oglasio se na društvenim mrežama uoči putovanja u Brisel i napisao par rečenica o političkim dešavanjima te o koalicionim partnerima.
 

"U životu ne možemo uvijek birati s kim ćemo raditi, ali možemo izabrati kako ćemo raditi. Mi u SDP-u smo izabrali da radimo najbolje što možemo. Koalicione partnere su izabrali građani, a naše je da u pregovorima s njima ostvarimo što više za građane i reformski put BiH. Problem je što nemamo svi iste interese i što bolji život građana nije svima prioritet.


Bez obzira na sve poteškoće, nastavljamo s razgovorima, bili oni u BiH ili u Briselu, kako bismo državu približili EU i stvorili bolje uvjete života za naše građane.
 

Oni kojima to nije cilj mogu nas usporiti, ali nas teško mogu potpuno zaustaviti. Nastavljamo dalje!", napisao je Nikšić.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI