VIDEO/ Čudan potez

Gledaoci zabrinuti za Tarika Filipovića: Voditelj izletio iz studija, ostavio takmičara samog

Mediji 02.12.23, 11:50h

Gledaoci zabrinuti za Tarika Filipovića: Voditelj izletio iz studija, ostavio takmičara samog
Na društvenim mrežama kruži i snimak samog kraja emisije dok mnogi otvaraju teme za raspravu upravo na temu onoga što su vidjeli u Milioneru

 

 

 

U četvrtak je emisija “Ko želi biti Milioner” ostavila upitnike nad glavama brojnih gledalaca i to zbog načina na koji je voditelj Tarik Filipović vodio, ali ponajviše zbog načina na koji je odjavio emisiju.

 

Mnogi su se zbog toga zapitali je li voditelju pozlilo, jer je bilo više nego jasno da je požurio odjaviti emisiju, ostavivši gosta samog da sjedi za takmičarskim stolom.

 

Gledajte premijerno za vikend domaći igrani film "Praznik praznine" u svome kućnom kinu!

 

- Bilo mi je baš nelagodno gledati takvu emisiju, a ne mogu ni zamisliti kako je bilo takmičarima”, “Šta se događa s voditeljem? Izgledao je živčano, nervozno – komentarisali su zabrinuti gledaoci.

 

Na društvenim mrežama kruži i snimak samog kraja emisije dok mnogi otvaraju teme za raspravu upravo na temu onoga što su vidjeli u Milioneru.

 

Šta se tačno dogodilo voditelju, nije poznato. No, kako je najavio iznenađenje u idućoj emisiji, čini se da gledaoci mogu biti sigurni kako Tarik Filipović nije zauvijek ‘izletio’ iz emisije.

 

@fosilka321 Tarik Filipović u Milijunašu: Jel' to njega stislo na WC?
BLIN
KOMENTARI