reakcija

SNSD-ova poslanica najavila: 'Tražit ćemo smjenu ministra Zukana Heleza'

Front 26.11.23, 13:08h

SNSD-ova poslanica najavila: 'Tražit ćemo smjenu ministra Zukana Heleza'
Vuliće je kazala da “nije riječ o bilo kakvoj ucjeni, već o odgovornom ponašanju poslanika koje su birali građani Republike Srpske, za razliku od “Trojke” i njihovih ucjena


- Klub poslanika SNSD-a i Srpski klub u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputiće inicijativu za smjenu ministra odbrane BiH Zukana Heleza . izjavila je šef Kluba poslanika SNSD-a Sanja Vulić.

 

Vuliće je kazala da “nije riječ o bilo kakvoj ucjeni, već o odgovornom ponašanju poslanika koje su birali građani Republike Srpske, za razliku od “Trojke” i njihovih ucjena”.

 

Sevlid Hurtić, a ne Denis Šulić – bila je vaša ucjena, a naš kompromis. Ekipa iz ‘Trojke’ očigledno smatra da mi treba da prihvatamo pravila isključivo koja oni definišu ili njihovi prijatelji iz međunarodne zajednice. Tu su se mnogo prevarali i zaigrali. Niko neće igrati po bilo čijim pravilima. Možemo razgovarati i dogovarati se samo na temelju Dejtonskog sporazuma i dejtonske BiH, poštujući njen teritorijalni integritet i suverenitet, i nikako drugačije - poručila je Vulić.

 

(N1/DEPO PORTAL/af)

 

BLIN
KOMENTARI