Poznati glumac

Stallone je zamalo umro na snimanju slavnog filma: 'Poslao me u bolnicu na 9 dana...'

Kultura 04.11.23, 16:03h

Stallone je zamalo umro na snimanju slavnog filma: 'Poslao me u bolnicu na 9 dana...'
Stallone je objasnio da ga je, dok je snimao Rocky IV, Lundgren, koji je glumio antagonista Ivana Dragu, smrvio u prah. Stallone je rekao da se bojao da bi mogao umrijeti i završiti "razgovarajući s anđelima" nakon udaraca

 

 

Glumac Sylvester Stallone prisjetio se udarca koji je dobio od glumca Dolpha Lundgrena zbog kojeg je poslan na intenzivnu njegu.

 

Govoreći u novom Netflixovom dokumentarcu Sly, glumac se osvrnuo na svoju nevjerojatnu karijeru i kako je od običnog tipa postao holivudska zvijezda, a priča o njegovoj karijeri ne bi bila potpuna bez razgovora o franšizi koja ga je učinila zvijezdom - Rockyju.

 

Stallone je objasnio da ga je, dok je snimao Rocky IV, Lundgren, koji je glumio antagonista Ivana Dragu, smrvio u prah. Stallone je rekao da se bojao da bi mogao umrijeti i završiti "razgovarajući s anđelima" nakon udaraca.

 

"Dolph Lundgren, on me smrvio. Kasnije te noći, srce mi je počelo oticati – što se događa kada srce udari u prsa. Tada mi je tlak skočio na 260 i mislili su da ću razgovarati s anđelima. Sljedeće što znam je da sam na intenzivnoj njezi, gdje sam okružen časnim sestrama", objasnio je Stallone tijekom dokumentarca.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI