Izlazi prljavi veš

Procurile brutalne poruke koje je Ivanišević navodno slao bivšoj: 'Najbolja stvar koju sam uradio je to što sam te prevario...'

Sport 25.10.23, 17:46h

Procurile brutalne poruke koje je Ivanišević navodno slao bivšoj: 'Najbolja stvar koju sam uradio je to što sam te prevario...'
"....iz uz sve to tebe i onog malog isprdka i tvoje dijete san financira i hranio", navodi se kao dio poruke Ivaniševića

 

 

Nacional je u novom izdanju objavio poruke koje su razmjenjivali bivši supružnici Tatjana Dragović i Goran Ivanišević. Navodi se da je bivši tenisač vrijeđao bivšu suprugu, a ona ga je prijavila i za nasilje u porodici.
 

U porukama iz 2021. godine supružnici su raspravljali o međusobnim odnosima i prodaji dionica, a onda je Ivanišević počeo vrijeđati, navodi Nacional.
 

"Najbolja stvar što sam napravia u ovih 15 godina je šta san te privaria, al sam nažalost napravia grešku šta san ponovo bia s tobom", piše u jednom dijelu poduže poruke koju je Ivanišević Tanji poslao 2021.
 

"....iz uz sve to tebe i onog malog isprdka i tvoje dijete san financira i hranio", navodi se u Nacionalu kao dio poruke Ivaniševića.


Nacional je početkom prošle sedmice objavio da je Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović i njihove kćeri Amber, a da policija i sud ignoriraju dokumente kojima se one brane, pa Tatjana sumnja na njihovu pristranost. Ivanišević traži polovinu stana koji je kćeri darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži, pišu, i da kćeri više ne plaća alimentaciju.
 

Pokrenuo je, prenio je Nacional, i više postupaka s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, a od nje traži i, po svemu sudeći, povrat izmišljene pozajmice od čak 2.5 miliona eura.


Nakon što je sve izašlo u javnost, oglasio se i Ivanišević.
 

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, "ovim bave već dugo vremena". Zatim je objavu obrisao.


Domaći mediji su 2013. godine, kada su se Goran i Tatjana razveli, pisali da je Ivanišević većinu imovine prepisao na (sada bivšu) suprugu kako bi "izbjegao ovrhu zbog pokretanja stečaja zbog duga od 5.7 miliona kuna". Naime, početkom te kobne 2013. Goranova firma Sport line podnijela je zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe zbog spomenutog duga.

 

Među imovinom koja je prepisana na Tatjanu tad se spominjao stan od 210 m2 u zagrebačkoj Dalmatinskoj ulici i penthouse na Radničkoj cesti od 434 m2 s tri garažna mjesta. Pisalo se da je Goran tih godina kupio i dionice Karlovačke banke, koje je darovao supruzi, čime je ona postala suvlasnica 3.36 posto banke.
 

Sudski epilog tek slijedi.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI