nekadašnje kolege

Žestoka uvreda i prozivka na račun bivšeg igrača Željezničara: 'Loš je i bezobrazan čovjek!'

Sport 19.10.23, 20:17h

Žestoka uvreda i prozivka na račun bivšeg igrača Željezničara: 'Loš je i bezobrazan čovjek!'
- Što ga niko ne zove da bude trener ili zašto nije selektor - oštro je rekao Pešić

 


Napadač Ferencvaroša, Aleksandar Pešić je žestoko prozvao nekadašnjeg fudbalera Željezničara, a danas fudbalskog analitičara u Srbiji, Radeta Bogdanovića.

 

Pešić je gostovao u podcastu Informera, te se nije ustručavao da stručnog konsultanta žestoko napadne i kaže da je on bezobrazan i loš čovjek.

 

- Po meni on je jako loš čovjek i bezobrazan. Osjetio je šta prolazi u javnosti i govori samo tako. Kada i ako ga sretnem, to ću mu reći i u lice. On ima karijeru iza sebe, ali je osjetio šta narod vli i onda to izaše i kaže. Naprimjer, rekao je da Avramović košarkaš cijelo ljeto trenira, a da su fudbaleri sa starletama po Mikonosu. Ko je on da priča o tome? Ako si toliko pametan, pa neko bi te zvao da radiš.Što ga niko ne zove da bude trener ili zašto nije selektor", oštro je rekao Pešić, pa dodao

 

- Ne možeš izaći na RTS i javno ponižavati ljude. On daje izjave samo kako bi skupio poene, a ako ga nisu zvali ovdje, što ga ne zovu u Južnoj Koreji? Ne može da izađe i da kaže za nekoga da je drvo - istakao je.

 

(Sport1/DEPO PRTAL/af)

BLIN
KOMENTARI