FOTO/ BH. KOMPANIJA ŠIRI POSLOVANJE

Tržni lanac ROBOT otvorio još jedan prodajni objekat: Nova poslovnica u Busovači, uskoro i u Kiseljaku

Biznis Klub 29.09.23, 12:02h

Iz Robota ističu da je ovo 49 poslovnica koja posluje na području Bosne i Hercegovine, a s Kiseljakom bit će zaokružen broj na 50

 

 

Bosanskohercegovački lanac tržnih centara Robot širi svoje poslovanje na području Srednjobosanskog kantona i danas je u Busovači svečano otvorio svoju novu poslovnicu u, koja se nalazi u ulici Nikole Šubića Zrinjskog bb. 


Kupce su dočekale posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, za najvjernije kupce poklon paketi, roštiljada, za najmlađe zabava sa maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradna igra i koncert.

 

robot-busovaca-8

 

A kako je bilo na otvaranju nove Robotove trgovine u Busovači, pogledajte u našoj fotogaleriji.


Prošle godine Robot je proširio svoje prodajne kapacitete na četiri nove lokacije, Bugojno, Kozarska Dubica, Zvornik i Lukavica, a ove godine Busovača. 


- Svečano najavljujemo početkom jedanaestog mjeseca otvaranje još većeg centra u Kiseljaku. Objekat u Busovači izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bijele tehnike, kao i mnogobrojne sadržaje uključujući restoran i igraonu - navode iz kompanije Robot.


Iz Robota ističu da je ovo 49 poslovnica koja posluje na području Bosne i Hercegovine, a s Kiseljakom bit će zaokružen broj na 50:   


- Naša misija i vizija jeste da budemo najbolji tržni centri u BiH, stoga težimo da našim vjernim kupcima ponudimo široki asortiman proizvoda najbolje kvalitete, najniže cijene, kao i najljubazniji pristup naših uposlenika. Dugoročna poslovna strategija kompanije usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede, a otvaranjem novih objekata dajemo šansu mladim ljudima da svoje karijere grade u domaćoj kompaniji, u našoj zemlji. U svim Robotovim objektima nalaze se proizvodi domaćih proizvođača i poljoprivrednika kojima dajemo priliku da plasiraju svoje proizvode na našim policama. Raduje nas činjenica da s godinama kupci sve više cijene Robotovo zalaganje za jačanje bh privrede i prepoznaju nas kao lidera u sektoru trgovine, a mi se trudimo da opravdamo povjerenje naših vjernih kupaca te planiramo da naredne godine otvorimo četiri nova objekta širom BiH. 


Robot tržni centri uspješno posluju na području BiH više od 27 godina, a prepoznati su među kupcima sa najboljom uslugom i najnižim cijenama. Generalni slogan „Mjesto najbolje porodične kupovine” opravdavaju najboljim cijenama koje kreiraju samo za svoje vjerne kupce”.

 

hotel-dalmacija-robot


Kompanija Robot osim trgovinskog sektora, ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U julu tekuće godine postali su vlasnici firme „Banja Kiseljak” u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga, i liječenje mineralnim vodama, što implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Evropi.


Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI