Video /DOČEKALA IH POLICIJA

Širi se snimka vrućeg seksa u WC-u aviona: Kabinsko osoblje je pred putnicima izvlačilo napaljeni par

DEPO PLUS 12.09.23, 12:04h

Širi se snimka vrućeg seksa u WC-u aviona: Kabinsko osoblje je pred putnicima izvlačilo napaljeni par
Na videu se mogu vidjeti putnici kako navijaju i viču dok zaposlenik EasyJeta otvara vrata iza kojih se par prepušta strastima

 

 

Dvoje putnika koji su uhvaćeni u zrakoplovu EasyJeta tijekom seksualnog odnosa u toaletu tijekom leta privedena su policiji. Njih je u seksualnom činu ulovio član kabinskog osoblja, a video tog trenutka procurio je na društvene mreže.


Na videu se mogu vidjeti putnici kako navijaju i viču dok zaposlenik EasyJeta otvara vrata iza kojih se par prepušta strastima. No, prema snimci i njihovim izrazima lica, čini se da par nije bio raspoložen ranije prestati sa svojim seksualnim činom pa je muškarac odmah zatvorio vrata toaleta. Čini se i da član kabinskog osoblja koji ih je zatekao u toaletu nije bio siguran kako uopće reagirati na to, a u jednom se trenutku čak uhvatio rukama za glavu.


Kada su sletjeli na Ibizu, tamo ih je dočekala policija.

 

 


Ovaj je video brzo postao viralan, a komentatori na društvenim mrežama bili su izrazito kreativni.


"Ryanair bi ovo dodatno naplatio", našalio se jedan.


"Nadam se da to nije bio pilot", nadovezao se drugi.


"Zamislite njihove izraze lica kad izađu van iz wc-a i kad će morati sjesti pokraj ostalih putnika", komentirao je treći.


"Možemo potvrditi da je ovaj let iz Lutona za Ibizu 8. rujna dočekala policija po dolasku, a razlog je ponašanje dvoje putnika u avionu", izjavila je glasnogovornica EasyJeta za Daily Mail, a prenosi Jutarnji.hr.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI