FOTO/ LUDA ROĐENDANSKA NOĆ

Muzički spektakl ispred Bingo City Centra u Sarajevu: Nekoliko hiljada građana plesalo u ritmu grupe S.A.R.S.

Zabava 09.09.23, 11:09h

Odličan provod, zabava, i nevjerovatni popusti obilježili su ovogodišnji rođendanski vikend Bingo City Centra koji traje do 10. septembra

 

 


Sarajevo je sinoć plesalo u ritmovima jednog od najpoznatijih bendova na Balkanu, grupe S.A.R.S. Koncert održan na parkingu Bingo City Centra povodom trećeg rođendana ovog tržnog centra bio je spektakularan doživljaj koji će se dugo pamtiti.


Pred nekoliko hiljada posjetilaca, grupa S.A.R.S. je svojim prepoznatljivim zvukom, emotivnim tekstovima i energičnim izvođenjem još jednom dokazala zašto nosi titulu jednog od najpopularnijih sastava u regiji. Publika je bila potpuno očarana i uživala je u hitovima poput "Buđav lebac," "Lutka," "Perspektiva," "Ti, ti, ti," i "Ratujemo ti i ja".


Proslava trećeg rođendana Bingo City Centra počela je u 18 sati, a atmosferu su dodatno zagrijali DJ Forora, Macha Ravel, Black Beriz, Kontra, Cunami Flo i Frenkie.


Odličan provod, zabava, i nevjerovatni popusti obilježili su ovogodišnji rođendanski vikend Bingo City Centra koji traje do 10. septembra.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI