ČIJE JE NASLJEDSTVO?

Otkrivena velika tajna kultne serije 'Bolji život', o kojoj se šuti 25 godina: Scenarista napravio (ne)namjernu grešku

Mediji 04.09.23, 18:23h

Otkrivena velika tajna kultne serije 'Bolji život', o kojoj se šuti 25 godina: Scenarista napravio (ne)namjernu grešku
Postavlja se onda pitanje zašto odvjetnik Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u opruci nema nijedne rupe

 

 


Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji "Bolji život", tvrdi Facebook stranica “Dnevna doza prosečnog advokata”.

 


Naime, kako se navodi na toj Facebook stranici, kada je Gigina sestra ostavila oporuku u kojem je za svoje nasljednike odredila Giginu djecu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im za njih teške uvjete, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili proglašeni za nasljednike (Violeta se trebala udati, Guza naći posao, Slobodan završiti razred vrlodobrim uspjehom – što je suštinski zasplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uvjeta, već su nasljednici jednostavno mogli ne prihvatiti nasljedstvo.


Tada bi sve naslijedio Giga, kao jedini zakonski nasljednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopće. Postavlja se onda pitanje zašto odvjetnik Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u opruci nema nijedne rupe – navodi se na ovoj FB stranici te nude tri odgovora kao moguće opcije.

 


Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Zgode i nezgode porodice Popadić od 1987. do 1991. pratili su milioni gledatelja. Serija je okupila vrsne srpske, ali i neke od najboljih hrvatskih glumaca, no malo je poznato, kako piše Večernji lsit, da je među njima trebala biti i jedna od najslavnijih hrvatskih glumica - Ena Begović, koja je trebala glumiti Popadićevu kći Violetu.


- Išla je iz projekta u projekt, a u "Boljem životu" sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveza u kazalištu. Te je godine igrala u predstavi "Skup Marina Držića" na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale predstavu "Grička vještica" po tekstu Marije Jurić Zagorke - rekla je svojedobno Enina sestra Mia.


Ulogu je na kraju dobila Lidija Vukičević, kojoj je Violeta obilježila karijeru.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI