Bez okolišanja

'Tražim od muškaraca da mi pokažu stanje svog računa već na prvom spoju. Moram znati gubim li vrijeme'

ŽENA iN 01.09.23, 13:57h

'Tražim od muškaraca da mi pokažu stanje svog računa već na prvom spoju. Moram znati gubim li vrijeme'
Objasnila je kako želi izlaziti samo s bogatim tipovima koji imaju novaca i želi odmah znati vrijedi li na njih trošiti vrijeme

 

 

Influencerica je objasnila kako želi izlaziti samo s bogatim tipovima koji imaju novaca

 

Influencerica Sofia Franklyn (30) iz New Yorka izazvala je široku raspravu na internetu nakon što je otkrila da na prvom spoju od muškarca traži uvid u stanje na bankovnom računu, prenosi Jutarnji list.

 

- Zadnja tri muškarca s kojima sam izlazila pitala sam za stanje na bankovnom računu nakon prvog spoja, izjavila je na vlastitom podcastu Sofia with an F.

 

Objasnila je kako želi izlaziti samo s bogatim tipovima koji imaju novaca i želi odmah znati vrijedi li na njih trošiti vrijeme.

 

- Imam posao i vrlo sam uspješna, tako da mislim da imam je**** pravo reći: ‘Hej, jesmo li na istoj razini ili gubim vrijeme s tobom?‘, rekla je.

 

Cijela epizoda može se pogledati na YouTubeu, a gost je bio Leo Skepi, zvijezda društvenih mreža.

 

Lea je zanimalo je li Sofia tražila podatke za ulogiravanje, na što je ona potvrdno odgovorila te je izvukla snimku zaslona na mobitelu na kojoj je stajao iznos na računu jednog muškarca za kojega se zainteresirala.

 

- Mislim da nije čudno tražiti takve podatke na prvom spoju, rekla je.

 

- Ako mi ne pokažu svejedno ću otići na drugi ili treći spoj, ali u nekom trenutku želim znati situaciju. Mnogi misle da sam luda, ali mislim da su u krivu, Imam 30 godina i nije da se samo zabavljam i je*** okolo, rekla je.

 

Gledatelji koji su pogledali isječak iz intervjua na TikToku imali su podijeljena mišljenja. Neki su čak pozvali Sofiju da se ljubavni odnosi ne bi smjeli zasnivati na materijalnim vrijednostima, dok su drugi odobravali njezin stav.

 

- Zar su ljubav i prava povezanost nestali, upitao je jedan gledatelj. Jedan je sarkastično komentirao da oprema za podcast mora biti manje dostupna.


Ipak, mnogu su se složili sa Sofijom rekavši da je prava ikona.

 

- Moj zaručnik i ja smo ravnopravni. Ali da sam slobodna, htjela bih da ta osoba bude na mojoj razini. Uglavnom se slažem sa Sofijom, rekla je jedna gledateljica.

 

- Slažem se 300%. Zaslužuješ imati muškarca na istoj razini kao ti, rekao je drugi.

 

TikTok isječak intervjua ima već više od 984.000 pregleda, a Sofia više od 296.500 pratitelja.

 

Sofia je prije nekoliko mjeseci izazvala sličnu buru kada je izjavila da dame nikada ne bi trebale podijeliti račun na dejtu. Ona naime vjeruje da muškarac koji traži da plati pola računa ne razumije koliko truda žena treba uložiti u svoj izgled.

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI