FOTO/ U POSJETI IRANU

Darija Kisić sa ljubičastim hidžabom plijenila pažnju u Teheranu: Izdanje srbijanske ministrice o kojem se priča

ŽENA iN 13.07.23, 21:40h

Darija Kisić sa ljubičastim hidžabom plijenila pažnju u Teheranu: Izdanje srbijanske ministrice o kojem se priča
Mediji u Srbiji posebno su komentarisali modno izdanje koje je ministrica odabrala za ovu priliku kako bi ispoštovala kulturu i običaje domaćina

 

 


Ministrica za brigu o porodici i demografiju Srbije Darija Kisić ovih dana boravila je u Iranu, o čemu je pisala i na društvenim mrežama.


- Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsjednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mjere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate - napisala je ministrica Kisić ispod objave na Instagramu i dodala:

 
- Iskreno vjerujem da će razmjena znanja i iskustva, novih istraživanja i primjera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obje zemlje.

 


No, mediji u Srbiji posebno su komentarisali modno izdanje koje je ministrica odabrala za ovu priliku kako bi ispoštovala kulturu i običaje domaćina.  


Upravo iz tog razloga Darija Kisić je odabrala hidžab u svijetloljubičastoj nijansi, koji je iskombinovala sa elegantnom haljinom u istoj boji. Haljina dugih rukava bila je blago ustručena, a od struka se širila u A kroj stvarajući nabore, prenose mediji.

 
A kako je sve to izgledalo pokazala je i ministrica na fotografijama koje je objavila na zvaničnom Instagram profilu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI