PODIJELILA SVOJI ISKUSTVO

Majka sedmero djece otkrila: 'Ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a ja im od 19:30 više nisam dostupna'

ŽENA iN 08.07.23, 13:44h

Majka sedmero djece otkrila: 'Ne kupaju se svaki dan, jedu rukama, a ja im od 19:30 više nisam dostupna'
Ako neko dijete treba navečer negdje odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako joj ne odluče nešto priznati ili s njom podijeliti neku 'pikanteriju'

 

Blogerica Constance Hall često pratitelje na društvenim mrežama oduševljava sa svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i odgoju, a lavinu komentara izazvala je s  jednim postom  u kojem kaže da 'svaki dan u 19:30 prestaje biti mama svoje sedmero djece, sve do sutradan ujutro, prenosi Večernji. ba.

 

Sve što djeci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami napraviti. - Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala stražnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino - rekla je.

 

Ako neko dijete treba navečer negdje odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako joj ne odluče nešto priznati ili s njom podijeliti neku 'pikanteriju'. I kod brige o higijeni djece Hall je jednako ležerna, pa kaže da ih 'ne sili da se tuširaju ili kupaju svaku večer, ako im se ne da'.

 

- Taj dio večernje rutine često preskočimo - priznaje Hall i kaže kako djeci najradije servira večeru 'u piknik stilu' - dok svatko sjedi gdje želi, a jede se rukama. U mnogim je kulturama, kaže Hall, normalno da svi jedu rukama s istog tanjura, a posebnu metodu ova blogerica ima i za slaganje dječje odjeće za koju koristi - kante.

 

- Svako dijete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odjeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva", ispričala je. "Biti dobra mama, supruga ili čovjek ne znači provoditi vječnost obavljajući dosadne kućanske poslove - napisala je Hall u jednom od svojih viralnih postova.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI