'DJEVOJKA S OŽILJKOM NA LICU'

Vraća se Marisol na male ekrane, sada u novoj seriji: Evo kako danas izgleda i gdje će se moći gledati

Mediji 19.06.23, 20:11h

Vraća se Marisol na male ekrane, sada u novoj seriji: Evo kako danas izgleda i gdje će se moći gledati
Danas 59-godišnja glumica još uvijek izgleda jednako lijepo i privlačno te i dalje rado glumi u telenovelama koje su je i proslavile. Vrlo je aktivna Instagramu, gdje često objavljuje selfieje i svoje fotografije iz mladosti

 

 


Meksička glumica Erika Buenfil velika je zvijezda u svojoj zemlji, a gledaoci u Bosni i Hercegovini i cijelom regionu pamte je po ulozi Marisol Garcés del Valle. Imala je 32 godine kada je snimala ulogu djevojke s ožiljkom na licu, a sada se kao 59-godišnjakinja vraća na male ekrane.


Od idućeg ponedjeljka, 26. juna na prvom kanalu HRT-a počinje emitiranje nove meksičke telenovele ‘Porodični grijesi’, a u njoj glumi i Erika Buenfil. Najpoznatija je po ulogama u serijama, a bavi se i pjevanjem, te je snimila je i tri studijska albuma.


U telenoveli je u središtu radnje zabranjenena veza, iz čiste ljubavi bez ikakvih interesa između Else Quiroge (Oka Giner), mlade djevojke koja dovodi u pitanje nametnuta pravila, i buntovnog Andrésa Martíneza (Emmanuel Palomares), mladog, poštenog i plemenitog momka, ali neprihvaćenog zbog skromnog podrijetla. Par će prkositi nametnutim pravilima pokušavajući se osloboditi jarma koji im nameće gradić San Juan, ne sluteći da će to biti početak trnovitog puta zbog kojega će proživjeti velike tuge.

 


Erika Buenfil igrat će Estele Cáceres, Elsinu majku i suprugu Armanda Quiroge (Jorge Salinas), direktora u ‘La Magnoliji’, porodičnoj firmi koja će učiniti sve što bude mogao kako bi spriječio ljubav kćerke s Andrésom, jer se ona kosi s njegovim pogledima na život.


Danas 59-godišnja glumica još uvijek izgleda jednako lijepo i privlačno te i dalje rado glumi u telenovelama koje su je i proslavile. Vrlo je aktivna Instagramu, gdje često objavljuje selfieje i svoje fotografije iz mladosti, prenosi magazin Azra

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI