PJEVAČICA NA STRANI REŽIMA

Karleuša izvrijeđala i legendarnu Seku Sablić: Skandalozna uvreda jer učestvuje na dašanjem protestu 'Srbija protiv nasilja'

Showbizz 09.06.23, 14:00h

Karleuša izvrijeđala i legendarnu Seku Sablić: Skandalozna uvreda jer učestvuje na dašanjem protestu 'Srbija protiv nasilja'
Jelena Karleuša je i ranije na sličan način vrijeđala druge glumce koji učestvuju na navedenim protestima i/ili na bilo koji način kritukuju aktuelni režim u Srbiji, dok je ona sama učestvovala na kontramitingu koji je prije par sedmica organizovao SNS

 

 

Pjevačica Jelena Karleuša ovih dana je u žiži javnosti zbog izjava u kojima bespoštedno podržava aktuelni režim Aleksandra Vučića, kritikujući sve koji sedmnicama protestuju "protiv nasilja u Srbiji".


Ovoga puta njen gnjev se usmjerio na legandarnu glumicu Jelisavetu Seku Sablić...  

 
Naime, Seka Sablić bit će jedna od govornica na dašanjem protestu „Srbija protiv nasilja“ koji počinje u 18 časova ispred Narodne Skupštine u Beogradu. Karleuša je na svom Instagram profilu objavila skandalozni video u kojem izgovara sramne uvrede, a potom dodala i komentar.


- Ja kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva, do banaka i izlazi iz frižidera - napisala je Karleuša.


Međutim, ubrzo je ovu objavu i obrisala, ali su njeni pratioci načinili screenshot iste te njen komentar žestoko iskritikovali.


- Na sve to treba da znate da ona na ovom snimku kaže ‘Vidi ku*vu’ ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne - glasi jedan od tvitova.

 

 

 

Inače, Jelena Karleuša je i ranije na sličan način vrijeđala druge glumce koji učestvuju na navedenim protestima i/ili na bilo koji način kritukuju aktuelni režim u Srbiji, dok je ona sama učestvovala na kontramitingu koji je prije par sedmica organizovao SNS.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI