PRIVUKLA PAŽNJU

Načelnica Jezera o izazovnom snimku koji je podijelila: 'Žena sam od krvi i mesa'

ŽENA iN 07.06.23, 10:26h

Načelnica Jezera o izazovnom snimku koji je podijelila: 'Žena sam od krvi i mesa'
- Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj instagram profil je ličan i to je platforma na kojoj ja biram da plasiram sadržaj isključivo ljudskog karaktera - naglasila je

 


Načelnica Jezera Snežana Ružičić koja je izazvala veliku pažnju videom na Instagramu kaže da je prijatno iznenađena reakcijama na društvenim mrežama, ali i brzinom kojom se ovaj video širi, prenosi Srpska info.

 

–Pozitivno sam iznenađena brzinom širenja snimka. Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj instagram profil je ličan i to je platforma na kojoj ja biram da plasiram sadržaj isključivo ljudskog karaktera, žene od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama – rekla je Ružičić.

 

 

– Senzibilnosti jedne žene promoviše na svoj način i ja smatram da ona mora biti prisutna i u poslovnom i u privatnom životu. Tek kada ne sputavamo ženstvenost, žene zaista mogu sve. Izuzetno mi je bitno što se opet vidi da samo samosvjesne žene podržavaju druge žene. Sezona je otvorena! Radujem se promociji naših krajeva, kako ljudskih tako i prirodnih ljepota – rekla je Ružičić.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

BLIN
KOMENTARI