Crnogorka odlučila

Supruga bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića: Marijana Cecillia prelazi na islam

Lifestyle 05.06.23, 17:52h

Supruga bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića: Marijana Cecillia prelazi na islam
Ova Crnogorka, odakle je porijeklom, krštena je po rođenju, ali je sada odlučila prihvatiti islam

 

 

Marijana Cecillia Ahmedhodžić, supruga bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića i jednog od najboljih igrača engleskog Sheffield Uniteda, odlučila je promijeniti vjeru i preći na islam.
 

Ova Crnogorka, odakle je porijeklom, krštena je po rođenju, ali je sada odlučila prihvatiti islam.


- Odlučila sam da pređem na islam, ne samo zbog ljubavi prema Anelu. Najveći razlog je taj što je islam lijepa i tačna vjera. To sam učinila zbog sebe, da živim na najbolji mogući način. I to je dovoljno reći o ovoj temi - ekskluzivno je za Avaz kazala Marijana.
 

Anel Ahmedhodžić postao je senzacija nakon što se, zahvaljujući njemu, Sheffield United plasirao u Premijer ligu Engleske. Ahmedhodžić je izabran i u tim sezone Championshipa, a posebno su mu zahvalile "Oštrice", nagradivši ga za igrača sezone.
 

Odbrambeni igrač igra i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koju je izabrao uprkos ponudama Švedske, s obzirom na to da je rođen u Malmeu.
 

Ovaj 24-godišnjak već je napravio veliki uspjeh u karijeri, ali i na privatnom planu. Naime, postao je otac mališana kojem su on i njegova supruga Marijana dali ime Isak.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI