PSIHOLOGIJA I ASTRO

Njima se nemojte zamjeriti: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, za jedan to nikad ne biste rekli

Zabava 31.05.23, 19:20h

Njima se nemojte zamjeriti: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, za jedan to nikad ne biste rekli
Svako ima zlu crtu u sebi, ali s nekim je znakovima to ipak izraženije i naglašenije. Ovo su četiri najzločestija horoskopska znaka

 

 

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak


Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvetlije sja je njihova lukavost.


Lav – glavni diverzant


Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli biti zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva, samo ga pregazi.


Devica – zli genije


Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.


Ovan – čuvajte se njegove osvete


Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima.

 

(Zadovoljna.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI