INCIDENT U HRVATSKOJ

Sudija opsovao fudbaleru iz Sarajeva majku kojoj je donirao 70 posto svoje jetre: 'Tada mi se zacrnilo pred očima'

Sport 30.05.23, 20:46h

Sudija opsovao fudbaleru iz Sarajeva majku kojoj je donirao 70 posto svoje jetre: 'Tada mi se zacrnilo pred očima'
- Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Da mi je šta drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bi mu oprostio ni za šta na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen - poručio je Perić-Komšić

 


Cibalija je remizirila sa Rudešom u 32. kolu druge hrvatske lige, a meč je obilježio incident, prenosi Vinkulja.hr.

 

Fudbaler iz Sarajeva i napadač Cibalije Robert Perić-Komšić isključen je već u 27. minuti. On je dobio jedan žuti karton, pa i drugi nakon serije prigovora. Sada je objasnio i šta se dogodilo.

 

Naime, njemu je sudija Ante Sočo navodno spomenuo majku. Kako je Perić-Komšić rekao sve se dogodilo nakon jednog prekršaja koji je napravio.

 

- Napravio sam faul na Pavkoviću i sudija Sočo dao mi je žuti karton. Rekao sam mu: "Daj, nemoj me zaj**avati, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!"

 

Sočo je na to rekao: "J**at ću ti majku u p**ku poslije, kome govoriš da je majmun?!" I dao mi drugi žuti karton - ispričao je Perić-Komšić.
Kako kaže, tada je izgubio živce.

 

- Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo šta rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo... - rekao je Perić-Komšić za Vinkulja.hr.

 

Podsjećamo, priča Sarajlije je obišla region. On je u martu 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio kroz težak period. Tada je teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao 70 posto jetre.

 

- Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Da mi je šta drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bi mu oprostio ni za šta na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen - poručio je Perić-Komšić.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

BLIN
KOMENTARI