FOTO/ NEUGODNO IZNENAĐENJE NAKON SJEDNICE SKUPŠTINE KS

Ko je Zahiragiću blokirao auto na parkingu: 'Ispred mene kolega Čengić, iza mene Kapidžić, a samo na mom automobilu - lisica!'

Front 30.05.23, 20:32h

Ko je Zahiragiću blokirao auto na parkingu: 'Ispred mene kolega Čengić, iza mene Kapidžić, a samo na mom automobilu - lisica!'
Nije ovo dovoljno da me se cenzuriše, nije dovoljno ni puno više od toga, ali neka javnost vidi čime se sve služe u pokušajima diskreditacije opozicionih zastupnika! - poručuje Zahiragić

 

 


Nakon što je završila današnja sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, zastupnika Harisa Zahiragića dočekalo je neugodno iznenađenje. Na njegovom vozilu bila je postavljena "lisica", te je usamljeno ostalo da stoji na parkingu nakon što su se ostali zatupnici bez problema udaljili svojim vozilima.


Tim povodom Zahiragoć se oglasio na svom FB profilu i pojasnio svoju verziju situacije, negirajući da mu je vozilo blokirano zbog neplaćenog parkinga.  


- Danas kada sam došao na sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo, uputili su me, ljubazno, policajac i uposlenik KJP RAD, na dio parkinga RAD-a, a ispred kojeg je stajao saobraćajni znak zabranjen parking osim za zastupnike u Skupštini Kantona Sarajevo.

 
Nakon što sam završio sjednicu, zatekao sam na autu zaključan točak, iako sam imao istaknutu zastupničku iskaznicu.


Ispred mene je parkirao kolega Irfan Čengić, a iza mene kolega Faruk Kapidžić, samo na mom automobilu je bila postavljena lisica.


Nisam želio tematizirati ovu temu, jer ne želim glumiti žrtvu, ali vidim da je neko uslikao i po društvenim mrežama dijeli kako sam kažnjen jer tobože nisam platio parking...


Očito da je ovo koordinisana akcija, a nakon što sam na Skupštini predložio inicijativu da se organizuje hitna sjednica o sigurnosti u saobraćaju, a povodom tragične nesreće sa smrtnim ishodom.


Upkros tome, naredne sedmice će biti organizovana hitna sjednica tim povodom!


Nije ovo dovoljno da me se cenzuriše, nije dovoljno ni puno više od toga, ali neka javnost vidi čime se sve služe u pokušajima diskreditacije opozicionih zastupnika! - poručio je Zahiragić u postu, koji je vrlo brzo uklonio sa Facebooka.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI