OBRATIO SE GRAĐANIMA

Vučić na mitingu: 'Ovo je posljednje veče koje vam se obraćam kao predsjednik SNS-a'

Front 26.05.23, 20:55h

Vučić na mitingu: 'Ovo je posljednje veče koje vam se obraćam kao predsjednik SNS-a'
Čim se završi ovaj skup biće sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost o Kosovu i Metohiji, dodao je Vučić

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je od sutra neće biti predsjednik Srpske napredne stranke, prenosi N1.

 

- Ovo je posljednje veče koje vam se obraćam kao predsjednik SNS - rekao je Vučić na mitingu „Srbija nade“ u Beogradu.

 

On je kazao da će od sutra Srpska napredna stranka imati nekog drugog na čelu, a on će biti samo „predsjednik svih građana“.

 

Prethodno je Vučić zamolio okupljene da spuste zastave i transparente, i pozvao ljude na minut šutnje za žrtve stradale u masakrima u OŠ “Vladislav Ribnikar, Duboni i Malom Orašju.

 

- Kao da su namjerno čekali dan da značajan broj muškaraca sa sjevera KiM dođe u Beograd -  rekao je Vučić, govoreći o incidentima na sjeveru Kosova.

 

- Na sve to ćutali su predstavnici Kvinte, sad to osuđuju, ali pošto je Albancima dopušteno da posao završe - rekao je on.

 

Čim se završi ovaj skup biće sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost o Kosovu i Metohiji, dodao je Vučić.

 

- Zbog toga, i zbog svega što nam se desilo, jedinstvo, zajedništvo, ujedinjenost, potrebniji su nam nego ikada -  rekao je Vučić okupljenima.

 

U sukobima kosovske policije i lokalnih Srba, koji su pokušali da spriječe ulazak novih gradonačelnika u zgrade opštinskih uprava na severu Kosova, povrijeđeno je nekoliko desetina ljudi.

 

- Ne mogu da vam kažem i da vam opišem koliko vas volim. Ovakvu podršku niko nikada nije imao. Hvala vam što ste danas bili ovdje i ponosan sam što nijednog incidenta nije bilo - kazao je.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI